Nincs kategorizálva

A Fest Anča rövidfilmfesztivál válogatása a Daazo.com-on

daazo_comJúnius végén kezdődik Európa egyik legsokszínűbb animációs rövidfilmes fesztiválja, a szlovákiai Fest Anča. A június 24. és 28. között megrendezett fesztiválra várva új csatorna indult a Daazo.com rövidfilmmegosztó oldalon. 

A Fest Anča Shorts csatorna gyűjteményében a fesztivál előző éveiben bemutatott legjobb filmeket lehet megnézni. A most elkészült válogatásban látható többek között a Sundance filmfesztivált is megjáró Passer Passer című animációs kisfilm, amely különleges képi világgal és nyüzsgő hangokkal festi fel egy buzgó nagyváros életét, illetve a Montenegro című rövidfilm is, amely szintén körbejárta a világ legfontosabb rövidfilmfesztiváljait különleges, cikázó gondolatokat idéző narrációjával.

A csatorna a Daazo.com gyűjteményében a következő linken található:
www.daazo.com/channels/fest-anca-shorts

 

Avatar

Daazo

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya