Nincs kategorizálva

A lufik fontos elemei a szülinapi partiknak

A születésnapi rendezvények legnépszerűbb dekorációs elemei a születésnapi léggömbök. Természetesen a lufik nemcsak a születésnapi partik esetén mutatnak jól, hanem bármilyen összejövetelen, amelyen szükség van dekorációra. Ezek a különleges dekorációs elemek bármilyen összejövetelt különlegessé varázsolnak.

Ma már rendkívül széles a választék, így egyszerűen lehet egyedi kompozíciókat létrehozni, bátran lehet improvizálni. Azonban arra törekedni kell, hogy a végeredmény harmonikus összképet mutasson. A lufi mennyiségével nem kell spórolni, de a színek tekintetében nem szabad túlzásba esni, hiszen könnyen lehet kaotikus a végeredmény, ha túl sok szín található a dekorációban.

Csupán a képzelet szab határt a lehetőségeknek

A lufik anyagukat, színüket és formájukat tekintve egyaránt különböznek egymástól, sőt, mintás változatok is kaphatóak. Anyagukat tekintve készülhetnek fóliából vagy latexből, formájukat tekintve pedig minden megvalósítható, csupán a képzelet szab határt a lehetőségeknek.

Azzal számolni kell, hogy a léggömbök körülbelül 12 órán keresztül tartanak, szóval a felfújásukra és az elrendezésükre a rendezvény előtt csak két órával kerüljön sor. Így garantálható, hogy a rendezvény teljes ideje alatt tökéletesen mutat a dekoráció, még akkor is, ha a gyerekek néhány lufit játékra használnak.

Minden rendezvényen jól mutat

A lufikból készíthető lufikapu vagy más néven lufiív, amely többnyire esküvőkön fordul elő, mint dekorációs elem vagy születésnapi rendezvényeken és gyerekeknek szóló partikon. Minden rendezvényen jól mutat ez a dekoráció. Ezeket a kapukat érdemes egy-két színből összeállítani, hogy a kombináció valóban jól mutasson. 

Garantált, hogy egy ilyen kompozícióval minden ünnepeltnek meglepetés okozható, és minden vendégnek tetszeni fog. Az elkészítése egyszerű, ugyanis egy hajlítható fémhuzalra kell rögzíteni a születésnapi lufikat, és kész is a kompozíció. Ezt követően súlyokkal rögzítve kell letámasztva kihelyezni a lufikból készült kaput egy jól látható helyre, például a bejárathoz.

A különleges színek és formák elbűvölnek minden vendéget

A születésnapi léggömbök a rendezvény hangulatát könnyen megalapozzák, sőt, alapkellékei annak. A különleges színek és formák pedig elbűvölnek minden vendéget, főleg a gyerekeket. Divatosak mostanában a boldog születésnapot felirattal rendelkező fólia léggömbök, valamint a számokat formázó lufik is a születésnapi rendezvényeken. 

Nem véletlen, hogy Instagramon és TikTokon számos olyan poszt látható, amelyeken az ünnepelt boldog születésnapot felirattal rendelkező fólia léggömbbel, valamint számokat formázó lufikkal pózol. Sőt, a TikTokon most igazán népszerűnek számítanak azok a videók, amelyeken az ünnepelt elengedi azt a lufit, amely az eltelt életkorát jelöli. Például a 33. születésnapján elengedi a 32-es számot ábrázoló léggömböt.

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!