Nincs kategorizálva

A magyarhangya pályázati felhívása

Tervezd meg az AI WEIWEI: Never Sorry című filmnek a magyar plakátját és a Magyarhangya eljuttat a 2013-as Hongkongi Filmfesztiválra!

Ha a zsűri a te művedet választja, az utazást, szállást és belépőt is mi álljuk. Technikai megkötés nincs, a filmplakát, mint fogalom, pedig szabadon értelmezhető.
Koszti Zsuzsó/Flux készített egy inspiráló videót a pályázathoz.

leadási határidő: 2012.10.07

A pályázatokat az általatok választott formátumban (legyen az akár kép, akár videó) az aiweiweipalyazat@magyarhangya.hucímre várjuk. Ha kérdésetek támad, akkor az e-mailen kívül elértek még minket skype-on magyarhangya.budapest néven és whatsappon/viberen a +36306199355-ös számon.

Vághy Anna

Az ELTE film és magyar szakos hallgatója voltam, így az égvilágon semmi különös nincs abban, hogy imádok írni és filmeket nézni. Abban sincs, hogy hatalmas lelkesedéssel gyártok elméleteket (apró és egészen lehetetlen összefüggésekből is), abban inkább, hogy csak ritkán állják meg a helyüket, de kellő türelemmel és humorérzékkel talán szórakoztatóak, olvasója válogatja.

Filmek: Rendezőóriások, műfajiság és szerzőiség határai és leginkább e határok feszegetői izgatnak hosszan és töretlen szenvedéllyel – Kubrick, Tarantino, Coppola és leánya, Lynch, Lars von Trier, Cronenberg, Tarkovszkij, Terry Gilliam, Gondry, Nolan, Wes Anderson és Woody Allen (de az szerelem!).

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com