Nincs kategorizálva

A magyarhangya pályázati felhívása

Tervezd meg az AI WEIWEI: Never Sorry című filmnek a magyar plakátját és a Magyarhangya eljuttat a 2013-as Hongkongi Filmfesztiválra!

Ha a zsűri a te művedet választja, az utazást, szállást és belépőt is mi álljuk. Technikai megkötés nincs, a filmplakát, mint fogalom, pedig szabadon értelmezhető.
Koszti Zsuzsó/Flux készített egy inspiráló videót a pályázathoz.

leadási határidő: 2012.10.07

A pályázatokat az általatok választott formátumban (legyen az akár kép, akár videó) az aiweiweipalyazat@magyarhangya.hucímre várjuk. Ha kérdésetek támad, akkor az e-mailen kívül elértek még minket skype-on magyarhangya.budapest néven és whatsappon/viberen a +36306199355-ös számon.

Avatar

Vághy Anna

Az ELTE film és magyar szakos hallgatója voltam, így az égvilágon semmi különös nincs abban, hogy imádok írni és filmeket nézni. Abban sincs, hogy hatalmas lelkesedéssel gyártok elméleteket (apró és egészen lehetetlen összefüggésekből is), abban inkább, hogy csak ritkán állják meg a helyüket, de kellő türelemmel és humorérzékkel talán szórakoztatóak, olvasója válogatja.

Filmek: Rendezőóriások, műfajiság és szerzőiség határai és leginkább e határok feszegetői izgatnak hosszan és töretlen szenvedéllyel – Kubrick, Tarantino, Coppola és leánya, Lynch, Lars von Trier, Cronenberg, Tarkovszkij, Terry Gilliam, Gondry, Nolan, Wes Anderson és Woody Allen (de az szerelem!).

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya