Nincs kategorizálva

A nemzet aranya – A titkok könyve

Április 19. (hétfő) 17:50, HBO2

Már az első rész is nagyon rendben volt, és nincs ez másként a folytatással sem.

Mondjon akárki akármit a Disney-féle álomgyár eliparosodásáról, én mégis hálás vagyok nekik, hogy A nemzet aranya első részével leporolták a kalandfilmet, és Ben Gates személyében egy XXI. századi Indiana Jonest ajándékoztak a gyermeklelkű közönségnek. A sorozat második része semmi újat nem adott – de ahogy mondani szokás, minek változtatni bevált recepten. Olvasd el kritikánkat!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya