Nincs kategorizálva

A Saul fia a legjobb külföldi film a Los Angeles-i filmkritikusok szerint

Saul fia

saulfia

Újabb díjat kapott a Saul fia. A Los Angeles-i kritikusok a Nemes Jeles László fimjét tartják a legjobb külföldi alkotásnak.

A Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetsége (LAFCA) tegnap osztotta ki a díjait írja a Thomson on Hollywood. A szövetséget konzervatívnak szokás tartani, akik csak  a nagy stúdiófilmekre szavaznak, de idén a Spotlight (előzetes) című függelten nyert, ami nagy esélyese az Oscar-versenynek is.

A legjobb színész Charlotte Rampling (45 év), színész pedig Michael Fassbender lett. A Mad Max – A harag útja három díjat kapott, többek között a legjobb rendezését,. Az Anomalisa az Agymanók elől szerezte meg a legjobb animációs film elismerését. Életműdíjat Anne V. Coates az Arábiai Lawrence vágója kapott, aki még mindig aktívan dolgozik.

A Saul fia lett a legjobb külföldi film a második jelölt, az ukrán Törzs előtt. Ez  a díj ismét csak jelzi, hogy a Saul fia komoly esélyesnek számít az Oscar-versenyben is.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya