Nincs kategorizálva

A trendi, önbizalommal teli külső alapja: nagy karika fülbevaló (x)

Amennyiben szeretnél merészebb megjelenést, tudnod kell, hogy a nagy karika fülbevalóval elképesztő hatást érhetsz el. Sikkes és stílusos, nem véletlen, hogy örök divatként hódít kortól és trendektől függetlenül. 

Miért imádjuk a karika fülbevalókat?

Ezekben az ékszerekben ötvöződik a vagányság és a finom elegancia, s talán éppen ez az oka, hogy már a 70-es években is rajongtak érte a tinik. Természetesen napjainkban is egyet jelentenek a merészséggel, ugyanakkor ami még mellettük szól, hogy általuk az arcra terelődik minden figyelem.

A WEARING.hu női fülbevalói között is találunk efféle darabokat, bulizós, figyelemfelkeltő és elegánsabb, visszafogottabb modelleket egyaránt. A kör forma tehát hangsúlyosabbá teszi az arccsontokat, akár még az arcpirosítót is mellőzhetjük. A nagyobb modellek szép keretet adnak az arcnak, s ebből kifolyólag remek választás romantikus randevún. Ugyanakkor rendhagyó eseményeken is bátran viselhető, sőt, a fesztiválok kötelező kiegészítője.

Az arany karika fülbevalók a 90-es években élték fénykorukat, majd egy kicsit visszaszorultak, viszont az elmúlt időszakban ismét kelendőbbé váltak, hiszen az önkifejezés, az egyéni stílus kialakítása, megélése még jelentősebb manapság. 

Nagyon sokféle kialakítású, formavilágú darab közül válogathatunk, többek között ez is azt eredményezte, hogy állandó helyet kaptak az ékszergyűjteményekben.

Milyen típusai ismertek?

Igen népszerű például az arany oversize bedugós karika fülékszer, az oversize lánc karika, amely például partikon, rendezvényeken a legjobb választás. A különféle köves változatok pedig az elegánsabb szettekhez, a különleges alkalmakkor jelentik az ideális opciót, amikor a romantikus, kifinomult, nőies megjelenés alapvető.

Bár sokféle típus elérhető, egy dolog közös a karika fülbevalókban, mégpedig az, hogy önbizalmat adnak, segítenek kitűnni a tömegből, színesebbé teszik az egyszerű hétköznapokat is.

A karakteres ékszerek életünk minden egyes területére hatással vannak, megadják azt a pluszt, ami még szükséges, hogy teljes legyen a szettünk. Ugyanis nem elegendő egy gondosan kiválasztott öltözet, kiegészítők nélkül nem tudja az elvárt hatást közvetíteni. Ha tehát szeretnél te is életet lehelni kedvenc ruhaszettjeidbe, válassz bátran merész fülékszereket. 

Hozzuk a legjobb formánkat!

Nem számít, hogy egy jeles alkalomból vagy egy fontos megbeszélés okán kell a legjobb formánkat hozni, vagy csak épp megadnánk a módját a szórakozásnak, kikapcsolódásnak, egy hangsúlyos karika fülbevaló hű társunk lehet mindebben. Kiemeli a gondosan elkészített sminket, ugyanis az arcunkhoz vonzza a figyelmet, így máris több önbizalommal indulhatunk neki az útnak.

Ne keressünk okokat a sikkes megjelenéshez, merjünk egyedi stílust kialakítani az év bármely napján!

Szponzorált cikk

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com