Nincs kategorizálva

Áll a bál Keanu Reeves 47 roninja körül

Kirúgták Keanu Reeves készülő szamurájos-roninos filmjének rendezőjét, és a Universal stúdió társelnöke, Donna Langley vette át a projekt gondozását.

Carl Rinsch rendezőnek alighanem azért kellett mennie, mert a 175 millió dollárosra tervezett produkció már 225 milliónál tart, és még mindig nincs teljesen kész. Sőt, a stúdió egy nagy katyvasznak tartja a több órányi felvett nyersanyagot, amiben az is szerepet játszhat, hogy Rinschnek ez az első nagyjátékfilmje. A rendező eddig kiváló reklámklipeket készített többek között a Heinekennek és a BMW-nek, ám attól még, hogy valaki húsz másodpercben el tud mesélni egy történetet, nem biztos, hogy egy kétórás hősi eposzt is össze tud rántani.

A 47 roninból ettől még mindenképpen film lesz, hiszen már rengeteg pénzt ráköltöttek, és Keanu Reeves elég nagy sztár ahhoz, hogy a nevére bemenjenek a nézők a moziba. A részben a rákospalotai stúdiókomplexumban forgatott produkció egy régi japán legendát mesél el: 47 ronin, azaz hűbérurát vesztett szamuráj bosszút esküszik gazdájuk gyilkosa ellen. A fantasyelemekkel dúsított film bővelkedik a látványos harci jelenetekben, részben emiatt lépték túl a költségvetést.

Pásztor Balázs

Pásztor Balázs újságíró, szerkesztő, tanár, édesapa. A kamera túloldalán is előfordul – ismeretterjesztő és dokumentumfilmek készítésébe kóstolt bele. Az okos és többrétegű filmeket kedveli, de a humor is fontos számára – a filmekben és az életben is.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com