Hírek Nincs kategorizálva

Angelina Jolie írja Billy Bob Thornton emlékiratainak előszavát

A színésznő írja az előszót ex-férje memoárjához (The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts), amelynek Kinky Friedman a társszerzője.

Újabb bizonyítékául annak, hogy övék a legjobb szakítást követő kapcsolat Hollywoodban, Angelina Jolie írja az előszót volt férje, Billy Bob Thornton rövidesen megjelenő emlékirataihoz, melynek címe: The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts.

A zenész-író Kinky Friedman közreműködésével született The Billy Bob Tapes „színes történeteket” ígér a színész „szerény déli nevelkedéséről, bizarr fóbiáiról, életéről és szerelmeiről (ezen belül szívszaggatóan rövid házasságáról a szintén Oscar-díjas Angelina Jolie-val), és természetesen filmes karrierjéről.”

Thornton és Jolie házassága – azt követően, hogy találkoztak az 1999-es Vakrepülés (Pushing Tin) forgatásán – 2000-től 2003-ig tartott (noha már 2002-ben különköltöztek). Viharos kapcsolatuk egykettőre a bulvársajtó hálás témája lett (többek között hogy egymás vérét kis fiolákban nyakláncon viselték), de barátságuk a jelek szerint sértetlenül túlélte mindezt.

A legutóbbi Berlini Filmfesztiválon új filmje, a Jayne Mansfield’s Car bemutatóján, Thornton ódákat zengett Jolie-ról: „Angelina csodálatos nő. Életem végéig szeretni fogom, ahogy ő is engem. Mint barátját.” Thornton a feltétel nélküli csodálat hangján szólt Jolie első rendezéséről, A vér és méz földjén című filmről is, amely szintén bemutatásra került a Berlinálén: „Lenyűgöző munkát végzett!”

Thornton azt is fontosnak tartotta leszögezni, hogy – szemben az Alexander Rodnyansky producer által sugalmazottakkal – az And Then We Drove című road movie-ja, amelynek tervét szintén bejelentette Berlinben, nem Angelinával való kapcsolatán alapul.

Forrás: Guardian Online

Vághy Anna

Az ELTE film és magyar szakos hallgatója voltam, így az égvilágon semmi különös nincs abban, hogy imádok írni és filmeket nézni. Abban sincs, hogy hatalmas lelkesedéssel gyártok elméleteket (apró és egészen lehetetlen összefüggésekből is), abban inkább, hogy csak ritkán állják meg a helyüket, de kellő türelemmel és humorérzékkel talán szórakoztatóak, olvasója válogatja.

Filmek: Rendezőóriások, műfajiság és szerzőiség határai és leginkább e határok feszegetői izgatnak hosszan és töretlen szenvedéllyel – Kubrick, Tarantino, Coppola és leánya, Lynch, Lars von Trier, Cronenberg, Tarkovszkij, Terry Gilliam, Gondry, Nolan, Wes Anderson és Woody Allen (de az szerelem!).

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com