Nincs kategorizálva

Aniston kikosarazta Kutchert

Hippi-tura (Wanderlust)

Hippi-tura (Wanderlust)Hiába hívta randizni Ashton Kutcher Jennifer Anistont, a színésznő kikosarazta. Persze ez nem most volt, hanem 12 évvel ezelőtt, és a színész ma már csak nevet egykori önmagán. 

– Amikor ment a Jóbarátok, azonnal belezúgtam Rachelbe, azaz Jenniferbe – meséli Ashton. – Nagyjából 17 éves lehettem, és fogadtam a haverommal, hogy egyszer randizni fogok vele. Négy-öt év múlva már beindult a modellkarrierem, és hivatalos voltam egy partira, ahol Jennifer és a férje, Brad Pitt is ott volt. Odamentem Bradhez, és ahogy illik, azt mondtam neki: figyu, randizni szeretnék a feleségeddel, mert fogadtam a haverommal, ugye nem szúrod el? Mire ő: csak tessék! De Jennifer kikosarazott – szerencsére azóta jó barátok lettünk.

Jennifer Anistont legközelebb a Wanderlust című vígjátékban láthatjuk. A nagyvárosi életformától megundorodván barátaival együtt úgy dönt, modern hippiként fog élni.

Avatar

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya