Nincs kategorizálva

Arnie a Terminátor 5-ben?

arnold-schwarzenegger-terminatorBár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, de az interneten már keringenek pletykák arra vonatkozóan, hogy maga Arnold Schwarzenegger nyilatkozott úgy, hogy szerepet vállal a készülő Terminátor 5 filmben.

A bejelentés a collider.com szerint az Erőnek erejével egyik sajtótájékoztatóján hangzott el. Az Arnie nagy visszatérésének szánt Kim Jee-woon film a kasszáknál nem csengett olyan jól, mint ahogy a készítők várták – ki tudja, talán a jól bevált franchise-hoz való visszatérés visszaállítaná a sztár régi dicsőségét?

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az nem titok, hogy Schwarzi nem volt elégedett a Terminátor – Megváltásbeli CG „szerepével”. Azt azonban a bennfentes magazin se tudja, hogy az idősödő akcióhős hogyan formálhatna meg egy halhatatlan gépet – tippjeik között újabb CG bevetés vagy egy nagypapi terminátor is szerepel.

Az már biztosnak látszik, hogy a produceri tevékenységet David Ellison és Megan Ellison látják el, a sztoriért pedig Laeta Kalogridis (Viharsziget) és Patrick Lussier (Féktelen harag) felel majd – a rendező személyéről még nincsenek hírek amióta Justin Lin kiszállt a Halálos iramban sorozat legújabb tagjának kedvéért.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés