Nincs kategorizálva

Az alkotás felszabadít – avagy miért kezdj gyémántszemes kirakózni?

Mindenkinek meg kell találnia a módját annak, hogy mivel tudja magát feltölteni a szürke hétköznapokban. Különben egyre inkább azt fogod érezni, hogy csak hajtod a mókuskereket, mégsem történik veled semmi érdekes. A kreatív hobbitevékenységek feszültségoldóak, segítenek a teljes kikapcsolódásban, ráadásul közben értéket teremtesz. Mutatjuk, hogy miért vágj bele a gyémántszemes kirakózásba.

Minden apró részlet számít!

Ha a sima kirakóhoz nincs kedved, válaszd a köztes megoldást a festmény és a kirakó között! A yourhobby gyémántszemes kirakóival teljesen kezdőként és haladóként is gyönyörű alkotásokat hozhatsz létre. A klasszikus állatos témák mellett népszerű mandalákat is készíthetsz egy kis kézügyességgel. Az elkészült képek egyes elemei csillogni fognak, mint a drágakő, és tökéletesen mutatnak majd a falon, de akár el is ajándékozhatod őket. 

A kreativitás nem korhoz kötött

Régen szinte minden háziasszony kötött vagy horgolt, esetleg hímzett. Ma már elképesztően sokféle dolgot kipróbálhatsz: a számozott festéstől kezdve a quilling technikáig. Ha olyan tevékenységet keresel, ami nem túl bonyolult, látványos, és minden szükséges felszerelés megvan hozzá egy készletben, akkor próbáld ki a gyémántszemes kirakót! 

Szépet létrehozni mindenkinek nagy öröm. Ha fiatalnak érzed magad, vagy ez lesz az első próbálkozásod, akkor kezdőszettet vásárolj! Ha nagyon jó a kézügyességed, és úgy érzed, hogy menni fog a bonyolultabb kép is, akkor a haladóból válogass! Felnőttként is belevághatsz egy új hobbiba, sőt!

Miből állnak a készletek?

A gyémántszemes kirakóhoz alig kell pár dolog, és ha éppen napokig nem tudsz vele foglalkozni, akkor kis helyen is elfér. Aztán amikor több időd lesz, ott folytathatod, ahol abbahagytad. A szett tartalmazza azt a képet, amit választottál, a hozzá színben illeszkedő gyémántszemeket, ezek könnyebb felvételéhez egy szilikonlapot valamint a tollat. 

A képnek arról a részéről, ahol dolgozni fogsz, húzd le a fóliát! A kőfelszedő tollat nyomd bele a szilikonlapba, melyből egy darabka beletapad a tollba, így már fel tudod szedni vele a köveket. A szemeket öntsd át a tálcácskára innen egyszerűbben fel tudod csippenteni a tollra! Illeszd a képen található jelzésre! A kezdő és a haladó kirakót az különbözteti meg egymástól, hogy a kezdő képet csak részben kell ezzel a módszerrel megalkotni – ezért a gyerekek is élvezni fogják. A haladóbb változatot pedig sokkal több kidolgozandó részlet alkotja. 

Plusz kiegészítők

A yourhobby webáruházban további segédeszközöket is találsz, amik megkönnyítik a munkát. Ha hamar elfárad a szemed, vagy a látásod már nem olyan jó, akkor érdemes beszerezned egy LED-es tollat. Praktikusan tarthatod az egész készletet a műanyag tárolódobozban, így biztos lehetsz benne, hogy nem gurulnak szét az apró alkatrészek. 

Ha többen is dolgoznátok egy képen egyszerre például anya-lánya program keretében, lehet mindenkinek saját tolla vagy csipesze, így nem kell egymásra várnotok. Ha szereted különleges ajándékkal meglepni a környezeted, nézd meg a yourhobby kínálatában a gyémántszemes könyvjelzőket és képeslapokat is!

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!