Hírek Nincs kategorizálva

Az év egyik nagy meglepetése lehet A jogász (trailer)

the_counselorAz őszi szezonban mozikba érkező film sikerére a pazar szereposztás mellett Ridley Scott rendező jelenléte és az egyik legfontosabb kortárs amerikai íróként számon tartott Cormac Mccarthy forgatókönyve lehet a garancia.

Manapság sokat lehet vitatkozni Scott rendezői pályafutásának ívéről, de életműve  vitathatatlanul a legnagyobbak közé sorolja, és élénk érdeklődést vált ki a kérdés, vajon mit kezd McCarthy hagyományosan sötét, pesszimista, de rendkívül filozofikus világával, magával ragadó atmoszférateremtő képességével. A történet szerint a feje tetejére áll a világ egy jogász számára, aki hirtelen egy drogügylet kellős közepébe csöppen. Scott és McCarthy neve már önmagában garancia lehet egy különleges alkotásra, és akkor még egy szót sem ejtettünk az év egyik legizmosabb színészgárdájáról, amelyet olyan állócsillagok erősítenek, mint Brad Pitt, Javier Bardem, Michael Fassbender, Penélope Cruz és Cameron Diaz.

Avatar

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya