Nincs kategorizálva

Tetszett a kritika

 

Örülünk, hogy elnyerte a tetszésed a Filmtekercs.hu kritikája. Bár ebben neked is volt némi szereped, hiszen jól választottál: a véleményed alapján döntöttél és a veled (feltehetően) egyetértő cikkre kattintottál. Tudod, mi a jó neked, viszont a világ – és benne a kritika műfaja – nem a kiszolgálásra épül. Célunk elsősorban a diskurzus megteremtése, az alkotás pedig csak egy apropó, amivel kapcsolatban beszélhetünk a művészetről, az érzelmekről, a környezetünkről vagy akár magunkról is.

Ne rettenj meg a különböző véleményektől, hanem merd ütköztetni őket saját gondolataiddal! A véleménybuborékodból kiléphetsz, ha újabb kritikát választasz, de megalkothatod a 100%-ban saját véleményedet is, ha a főoldalon kommentet írsz – akár a Bandersnatch-ről, akár a kritikáról. Ezennel átadjuk a stafétát, és engedünk számodra egy utolsó döntést.

 

MIT FOGSZ TENNI?

„ELOLVASOK EGY MÁSIK VÉLEMÉNYT”

„MEGÍROM A SAJÁT VÉLEMÉNYEM”

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya