Nincs kategorizálva

Tetszett a kritika

 

Örülünk, hogy elnyerte a tetszésed a Filmtekercs.hu kritikája. Bár ebben neked is volt némi szereped, hiszen jól választottál: a véleményed alapján döntöttél és a veled (feltehetően) egyetértő cikkre kattintottál. Tudod, mi a jó neked, viszont a világ – és benne a kritika műfaja – nem a kiszolgálásra épül. Célunk elsősorban a diskurzus megteremtése, az alkotás pedig csak egy apropó, amivel kapcsolatban beszélhetünk a művészetről, az érzelmekről, a környezetünkről vagy akár magunkról is.

Ne rettenj meg a különböző véleményektől, hanem merd ütköztetni őket saját gondolataiddal! A véleménybuborékodból kiléphetsz, ha újabb kritikát választasz, de megalkothatod a 100%-ban saját véleményedet is, ha a főoldalon kommentet írsz – akár a Bandersnatch-ről, akár a kritikáról. Ezennel átadjuk a stafétát, és engedünk számodra egy utolsó döntést.

 

MIT FOGSZ TENNI?

„ELOLVASOK EGY MÁSIK VÉLEMÉNYT”

„MEGÍROM A SAJÁT VÉLEMÉNYEM”

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..