Nincs kategorizálva

Black Mirror: Bandersnatch – „Nem láttam”

 

Te azok közé az olvasók közé tartozol, aki szívesen olvas úgy filmekről, hogy korábban nem látta őket. Érdeklődő vagy, talán még bízol is a kritikus szavában, hiszen ahelyett, hogy egyből fejest ugranál a filmélménybe, szeretnél meggyőződni arról, hogy amibe az idődet fekteted, az vajon megéri-e.

Persze hülye dolog az általánosítás egy olvasóval kapcsolatban – ez olyan, mintha a születési dátumod alapján akarnám megmondani, mi fog történni veled a jövő héten.

Újabb állomásod során újabb döntést kell meghoznod egyéni preferenciád szerint. Abszolút nem mindegy, hogy egy „kívülálló” milyen cikkbe fut bele. Könnyen lehet, hogy néha túl sokat árulnak el egy filmről, elvéve annak meglepetéseit, varázsát és a felfedezés élményét. Itt a kulcs a kezedben van, már csak kopogtass be a neked megfelelő ajtón!

 

MILYEN KRITIKÁT OLVASNÁL INKÁBB?

SPOILERMENTESSPOILERES

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..