Nincs kategorizálva

Megnézem a filmet

 

Kíváncsiságod láthatóan nem apadt el, még annak ellenére sem, hogy kritikánk inkább ismertető volt, mintsem kiállás a film minőségét illetően. Sajnos azonban ez egy ilyen alku. A spoilermentesség ára, hogy nem tudsz érdemileg diskurálni egy filmről – és ezt a kritikus is tudja és sajnálja. Azonban azt is látnod kell, hogy nem PR-cikket gyártottunk, nem volt célunk eladni a filmet, csak közöltük, mit nyerhetsz a megtekintésből.

Az utad egyelőre itt félbemarad. Reméljük, miután megnézted a filmet, visszatérsz hozzánk, hogy elolvasd spoileres kritikánkat is.

 

MIT FOGSZ TENNI?

„VISSZAMEGYEK A FŐOLDALRA”

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya