Nincs kategorizálva

Nem fogom megnézni a filmet

 

Most komolyan? Egy ilyen különös film, mint a Bandersnatch hidegen hagy? Akkor minden bizonnyal ez a cikkünk hibája. Bár egy kritikának nem az a dolga, hogy kedvet hozzon egy film megtekintéséhez, inkább a diskurzus elindításában van szerepe. Kellett volna spoilereznünk, mi? Kicsit beavatni, hogy TÉNYLEGESEN mit találsz a filmben? Lehet, ez már a te döntésed.

Sajnálom, hogy kezdeti kíváncsiságodat lelohasztottuk. Azért ha az elefántcsonttornyodból előbújsz, és mégis megtekintenéd a Bandersnatch-et, cikkünket tudod, hol találod. Ha pedig további kedvcsinálóra vágysz… előtted áll a választás.

 

MIT FOGSZ TENNI?

„ELOLVASOK EGY MÁSIK KRITIKÁT”

„VISSZATÉREK A FŐOLDALRA”

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya