Nincs kategorizálva

Bankkártyás fizetési lehetőség a vállalkozásodnál

A modern pénzügyi folyamatok ma már az online térben zajlanak. Még néhány évtizeddel ezelőtt be kellett mennünk a bankba, ha pénzt akartunk utalni egy másik számlára. Ma már természetes, hogy ezeket is bárhonnan, internetes banki alkalmazásokon keresztül online végezzük. A bankkártyával történő fizetés is általánosan elterjedt.

Kötelező a bankkártyával történő fizetés lehetővé tétele

Minden munkavállaló banki folyószámlára kapja a fizetését, viszont a készpénzfelvétel egy limit felett költségekkel jár. Így célszerű bankkártyával fizetni, hiszen ez nem jelent többletkiadást a számunkra. Ahhoz azonban, hogy egy boltban bankkártyával tudjunk fizetni, a kereskedő cégnek ki kell alakítania a bankkártya-elfogadás lehetőségét. 2021. január 1-je óta minden olyan céget köteleztek erre, aki online pénztárgépet használ. Ezek a cégek fizikai POS terminált vagy Soft POS terminált alkalmaznak. A BizPay néven megtalálható BizWorks Kft mind a fizikai POS, mind a Soft POS terminálok kiépítésében megbízható partnere a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak. Az online kereskedelmet folytató cégek számára is kínál bankkártya-elfogadási megoldást, az úgynevezett payment gateway megoldással.

Milyen típusú vállalkozásoknak ajánlott a BizPay szolgáltatása?

  • A több üzlettel rendelkező bolthálózatok és a kisboltok egyaránt választhatják a BizPay bankkártya-elfogadási megoldásait, ugyanis pontos és nyomon követhető a pénzforgalom adminisztrációja. Ha ilyen vállalkozást üzemeltetsz, a cég rendszerét használva már a tranzakció másnapján láthatod a pénzforgalmat, két nappal később pedig beérkezik a pénz a vállalkozásod bankszámlájára. 
  • Mobil árusként vagy futárként azért előnyös a cég bankkártya-elfogadási rendszere, mert bárhol lehet használni. Tehát a vevő az áru átvételének helyszínén a bankkártyájával is ki tudja fizetni neked a vásárolt terméket. 
  • Ha szállásadással foglalkozó céged van, valószínűleg nemcsak belföldi, hanem külföldi vendégeid is gyakran vannak, akik szívesen veszik igénybe a bankkártyával történő fizetést, különös tekintettel a DCC, azaz a dinamikus valutaváltás funkció miatt. A külföldi vendégek ugyanis előnyben részesítik azt a szállodát, ahol a saját devizanemükben is fizethetnek. Ezt a terminál teszi lehetővé azáltal, hogy felismeri a külföldi bankkártyát. A terminál naponta frissíti az árfolyamokat, kb. 50 különböző devizanemben fizethet az ügyfél. 
  • A webáruházadban értelemszerűen nem fizikai POS terminállal tudnak fizetni, hanem más online fizetési megoldással, ami a BizPay-nél szintén biztonságosan működik. 
  • Ha szórakozóhelyet, vendéglőt, fitnesstermet vagy bármilyen egyéb szolgáltatást nyújtó vállalkozást működtetsz, szintén előnyös számodra, hiszen gördülékeny fizetési lehetőséget biztosít. 

Amennyiben tehát ilyen típusú vállalkozást szeretnél indítani, érdemes felkeresned a cég szakembereit a honlapjukon található kapcsolati űrlap segítségével. 

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!