Nincs kategorizálva

Beatles kifulladásig – filmvetítés és buli a Toldi moziban

Októberi Beatles – őrület: rendhagyó eseményt szervez a Budapest Film és a Toldi Klub október 27-én a George Harrison: Living in the Material World című film kapcsán.

Martin Scorsese kétszeres Emmy-díjas alkotása soha nem látott felvételekkel mutatja be George Harrison életét, karrierjének és magánéletének örömteli vagy éppen fájdalmas pillanatait. A filmet Magyarországon először október 27-én láthatja a közönség egy különleges Beatles bulival megspékelve.
Jegyek a Toldi moziban kaphatók!
Csekkolj be Facebookon!

Avatar

sergoandras

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya