Nincs kategorizálva

Bradley Cooper félmeztelenül áll színpadra

A Másnaposok-filmekkel világhírnévre szert tett szépfiú, Bradley Cooper nem a filmvásznon, hanem egy Broadway-színdarab kedvéért (és a hölgyrajongók nagy örömére) vált meg gönceitől. Az elefántember színpadi adaptációjában fog szerepelni. A darab alapjául szolgáló hátborzongató filmet 1980-ban rendezte David Lynch.

A darab kedvéért egy teljes szőrtelenítésen is átesett a színész, sőt még azt is elárulta új filmje, az Üss vagy fuss amerikai gálavetítésén, hogy nem gyantával, hanem egyszerűen csak borotvával „dolgozott”. Az új filmje – mely e héttől látható a magyar mozikban is – forgatási körülményeiről  elárulta, „olyan volt, mint egy szörnyű fogműtét”. Az Üss vagy fuss főhőse, a korábbi bankrabló egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében. A ráérősnek induló utazásból hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz.

Szűcs Tamás

Szűcs Tamás a Corvinus Egyetemen végzett kommunikáció szakot és az ELTE-n filmelmélet és -történet szakot. Korábban a Filmtekercs hírrovatának vezetője volt, jelenleg kommunikációs tanácsadó egy PR ügynökségnél. Specializációja Hollywood, a közel-keleti filmek, az amerikai talk showk és sitcomok.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés