Hírek Nincs kategorizálva

Egy héttel tovább játszthatsz! – Budapest Rooftop Cinema újratöltve: nyerj VIP jegyet a Leon a profira!

Luc Besson: Leon, a profi (1994)

leon a profiA korábbi dátum, május 23 helyett, május 30-án, hétfőn forog majd egy igazi kultuszfilm a budapesti éjszakában – Luc Besson egyik legnagyobb mesterművével, a Leon, a profival veszi kezdetét ugyanis a Budapest Rooftop Cinema 2016-os évada! Ez egyben azt is jelenti. hogy egy héttel tovább tart a játékunk. Ha velünk játszol, VIP páros belépőt és 1500 fogyasztást nyerhetsz. 

A tavalyi – olyan filmeket, mint a Mechanikus narancs, Ex Machina, Gravitáció vagy Az ötödik elem felvonultató – szezon után a Budapest Rooftop Cinema idén sem okoz csalódást: nem kisebb filmmel, mint az 1994-ben debütált, számos díjat nyert Leon, a profival, Luc Besson egyik legjelentősebb alkotásával indítja az évadot. A film máig tartó hatása nem kétséges. Besson filmjével olyan sikeres színészeket indított el pályájukon, mint Natalie Portman vagy Semi Naceri, a Jean Renóra írt főszerepért pedig olyan művészek is sorba álltak, mint Mel Gibson és Keanu Reeves – mindhiába.

Leon (Jean Reno) egy nem teljesen hétköznapi, olasz bérgyilkos, akinek fő ismertetőjegyei, hogy sok tejet iszik, ülve alszik és imádja a Gene Kelly filmeket. Hóbortjai ellenére azonban a legkiválóbb takarító a városban, akinek ráadásul szigorú szabályai is vannak: gyermekeknek és nőknek soha nem eshet bántódása – így nem csoda, hogy menedéket ad egy elárvult kislánynak, Mathildának (Natalie Portman), aki egy korrupt nyomozó (Gary Oldman) célkeresztjébe került.

Az esemény Facebook-oldala
Időpont: 2016. május 30. 20:45
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!
Játsszatok velünk legközelebb is!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com