Nincs kategorizálva

Csillagok alatt élvezheted A Ravasz, az Agy és a két füstölgő pucskacsövet

a ravasz az agyA Budapest Rooftop Cinemának köszönhetően ezúttal Guy Ritchie klasszikusát nézhetitek meg a város felett, a Corvintetőn.

A Budapest Rooftop Cinema július első csütörtökén az alvilágba kalauzol minket. Eddie, Bacon, Tom és Soap East End négy legravaszabb, legokosabb, legcsalafintább bűnözője, akik elhatározzák, hogy most bizony meggazdagszanak. A gond csak az, hogy mások egy kicsit mégis mindig okosabbak, csalafintábbak és ravaszabbak náluk, így a milliókat sajnos mínuszban sikerül begyűjteniük, megfejelve egy csinos kis fenyegetéssel is az egyik legnagyobb keményfiútól. Ezt persze hőseink sem hagyhatják annyiban, így úgy döntenek, hogy adósságrendezni tökéletesen lehet egy ellenséges banda pénzéből is. A végeredmény: mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással – és hogy a nagy zsákmánnyal mi lesz? Csütörtök este az is kiderül.

Bővebb információt az esemény Facebook-oldalán találtok.

Ha Te is ott szeretnél ülni július 2-án (csütörtök) a Corvintető VIP helyein, akkor mindössze az alábbi kérdésre kell válaszolnod júl. 1. 18 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz.
Betöltés…

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com