Nincs kategorizálva

Daniel Craig lehet minden idők 007-ese

Szerepelt már a Casino Royalban, a Quantum csendjében, jelenleg pedig épp a Skyfallt (Égszakadás) forgatja, de a James Bond filmek producere, Michael G. Wilson már most azt mondja, reméli, hogy további öt 007-es film főszereplője lesz Daniel Craig.


A People Magazinnak adott interjúban Wilson úgy nyilatkozott, szeretné, ha Craig lenne a leghosszabban szolgáló Bond-színész, felülmúlva Roger Moore hét szereplését.

„Daniel egy óriási Bond, egy nagyszerű színész és egy nagyszerű ember. A rajongók szeretik, és nem hinném, hogy lenne nála jobb színész erre a szerepre… Van valami, amit feltétlenül meg fogunk vele beszélni, ha végre befejzzük a Skyfall forgatását.”
Hozzátette: „eddig nagyon jól mentek a forgatások, és szeretném, ha Daniel megdöntené Roger rekordját és nyolc filmet készítene. Abszolút öröm volt Daniellel dolgozni, mert nagyon komolyan vette a szerepet. Nincs senki, aki nála szenvedélyesebben csinálná ezeket a filmeket… ő a filmkészítők álma.”

„Sokan mondják, hogy Sean Connery óta Daniel a kedvenc Bondjuk, és én nem tudok vitatkozni velük. Remek munkát végez.”

A Skyfallról Wilson így nyilatkozott: „a rendező, Sam Mendes és Daniel visszahozzák a ’60-as évek érzését. És azt hiszem, ez az, amit a rajongók akarnak. Egy bűvös Goldfinger-érzet lengi körül az egészet. Ez mind olyan izgalmas. Alig várom, hogy az emberek végre lássák a filmet, mert egy igazán különleges Bondot készítünk.”

A Skyfall tervezett bemutatója: 2012. november 9.

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés