Nincs kategorizálva

Daniel Craig még kétszer biztos lesz Bond

A nemsokára a mozikba kerülő 007  Skyfall után további két alkalommal öltheti magára Daniel Craig James Bond szerepét – írja a comingsoon.net.

Ha ez megtörténik, Craig már öt Bond-filmet tudhat maga mögött. Ezzel nem csak Timothy Daltont körözné le, aki kétszer ügynökösködött, hanem Pierce Brosnant is, aki négyszer kérte vodka-martinijét rázva és nem keverve. Ám Roger Moore-t és Sean Conneryt még ezzel sem fog sikerülni túlszárnyalnia, hiszen ők hét-hét Bond-filmmel ajándékozták meg a világot (habár a Connery-féle Soha ne mondd, hogy soha nem EON produkció, így sokszor nem tekintik „hivatalos” James Bond filmnek).

A Bond-filmek gyártásáról elhíresült EON filmgyártó cégnek – a két el nem készült filmmel együtt – már 25-re rúgna a James Bond kalandjairól szóló filmek száma. A soron következő alkotást 2014-re tervezik, és csakúgy mint ezt, az utána következőt is a Sony Pictures és az MGM finanszírozná.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés