Nincs kategorizálva

David Cronenberg és Robert Pattinson újra együtt?

A vegyes fogadtatású Cosmopolis után megint közös filmet tervez a testhorror mestere és a tinilányok bálványa – írja az EW.com.

David Cronenberg következő, Maps to the Stars című filmjének főszerepét valószínűleg Robert „Edward Cullan” Pattinson fogja játszani. Az Alkonyatból ismert sztár és a testhorrorokról ismert direktornak ez lenne a második közös munkája: a vegyes fogadtatású Cosmopolist múlt hét óta játsszák a magyar mozik. A rendező még Viggo Mortensent szeretné megnyerni új filmjéhez, akivel legutóbb a nálunk márciusban bemutatott Veszélyes vágyat készítették együtt.

Polgári Lilla

Jelenleg elsős kommédiás mesterszakos hallgatóként az ELTE padjait koptatom. Két szenvedélyem van: a filmek és az írás, így e kettő kombinációjából indultam el az újságírói, de különösképpen a kritikusi pálya felé. Nem lehet elég korán kezdeni: családi beszámolók szerint 4 évesen a Schindler listáját néztem újra és újra, akkor még szerény (ám mai napig őrzött) VHS-gyűjteményünk egyikén. Ma már a sorozatok is jelentős szerepet töltenek be (izé, sok időt vesznek el); sok esetben vészesen függő lettem.

Filmek: vegyesen. Igyekszem bepótolni a klasszikusokat, bár ahogy haladok, kezdek rájönni, hogy arra egy élet is kevés. Legközelebb talán Tim Burton „korai” filmjei (a Nagy hallal bezárólag) állnak, valamint mindenféle kifordított mese (A herceg menyasszonya, Csillagpor, Leharcolt oroszlánok). A 3D-t nem szívelem, viszont általa a nagy vásznon tekinthetek meg filmeket, amik anno kimaradtak (Toy Story 1-2., Titanic, idén Jurassic Park). Mert minden moziban az igazi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com