Hírek Nincs kategorizálva

Demian Bichir és Andrea Riseborough is csatlakozott az Átok remake-hez

Az immár  Demian Bichir és Andrea Riseborough nevével fémjelzett japán horrorfilm legújabb tengerentúli remake-je a Sony égisze alatt készül.


Hirdetés

A japán horror első amerikai feldolgozása 2004-ben került forgalmazásba az Egyesült Államokban, abban az időszakban, amikor több távol-keleti horror remake is készült, köztük Gore Verbinski A kör című nyomasztása. A film mindössze 10 millió dollárból készült és több, mint 180 milliós bevételt könyvelhetett el világszerte, így várható volt, hogy előbb-utóbb újra napirendre kerül a régi borzongás.

Az új filmet, a kiváló Anyám szeme című indie horror alkotója, Nicolas Pesce rendezi majd a saját forgatókönyvéből. A Sony Pictures nemrégiben szerezte meg a film forgalmazásának jogait, a produkció a Ghost House és a Good Universe közreműködésével készül, melyek legutóbbi együttműködése a nagysikerű Vaksötét című horror volt.

A Ghost House-tól többek között a Pókember-filmek rendezője Sam Raimi is közreműködik producerként, aki izgatottan várja az új adaptációit. „Visszatértünk az eredeti film gyökereihez, hogy a könyörtelen természetfeletti rettegését amerikai környezetbe tudjuk ültetni” – mondta Raimi.

A film forgatása májusban veszi kezdetét.

 

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.