Nincs kategorizálva

Denzel Washingtont a youtube tette alkoholistává

A két Oscarral kitüntetett Denzel Washington a method acting híve, azaz mindig teljesen átlényegül az általa alakított figurává. A Kényszerleszállás (Flight) című thrillerben alkohol- és kábítószerfüggő pilótát játszik, mégsem kezdett el inni és szippantani a felkészülés során, hanem sokkal egyszerűbb módszert alkalmazott.

„A youtube tele van csodálatos részeges videókkal – mondja az 57 éves sztár. – Ezeket a privát felvételeket alig nézi valaki, pedig rengeteget lehet tanulni belőlük az alkoholizmusról. Az egyik kedvencem az, amelyben egy részeg ki akar nyitni egy ajtót, és nagyjából fél óra alatt sikerül is neki.”

A Kényszerleszállás hőse egy pilóta, aki hihetetlen bravúrral letesz egy utasszállító gépet, amelynek tönkrementek a motorjai. Nemzeti hőssé kiáltják ki, ám közben megindul a vizsgálat, és egyre több gyanús dolog derül ki a balesettel kapcsolatban. Egy idő után a pilóta hősből vádlottá válik, de nem ez a legnagyobb problémája. A filmet nálunk jövő év januárjában mutatják be a mozik.

Avatar

Rudolf Dániel

Nem is tudom mikorra vezethető vissza a film iránti érdeklődésem (értsd szenvedélyes rajongásom), talán valamikor ovis koromban történt először, hogy éles kritikusi szemmel elemeztem a Gumimacik aktuális epizódjait. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Jelenleg az ELTE bölcsészkarán tanulok filmtudomány mesterképzésen, korábban kommunikáció szakon végeztem a Kodolányi főiskolán, és időközben diákzsűriztem is pár filmfesztiválon.

Filmek: Elsősorban a filmtörténet és a klasszikusok érdekelnek, ezen belül bármi, Bergmantól a B-noirokig. „Emberi gyengeségemnek” a klasszikus Star Trek sorozat iránti rajongásomat tartom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés