Nincs kategorizálva

Egyedi, vagány és biztonságos ajándék? Egy quad ideális a gyerekeknek is (x)

szigetmotor.hu - 2023 december - LinkMarketing - 3

Kétféleképpen lehet letudni az ajándékozást, legyen szó bármilyen alkalomról. Az egyik opció, hogy veszünk valami csokit, bonbont, tisztálkodószert, számítógépes játékot és így tovább. Ezek közül néhány már tényleg a megúszós, sablonos kategóriába esik. 

A másik alternatíva, hogy valami igazán egyedi, merész és különleges ötlettel állunk elő. Pontosan ilyen a gyerekeknek készült quad is. Aki tud jobb ajándékot, jelentkezzen!

A Szigetmotor kínálatában gyerekeknek gyártott quad is kapható – a lehető legbiztonságosabb formában. De crossmotorok és kiegészítők nagy kínálatából is lehet választani. A cég ugyanis Európában és Japánban is üzlettársakkal bír, így a piac legjobb járműveit forgalmazzák. A német és japán precizitást, valamint az olasz stílust pedig aligha kell bárkinek is magyarázni. Ez esetben ezek a pontok összekötődnek, harmóniában állnak egymással.

Tényleg biztonságos a quad használata gyerekeknek?

Elsőre talán meghökkentőnek tűnik, mégis igaz: a gyerekeknek fejlesztett quad használata biztonságos, ha a megfelelő óvintézkedések és előírások betartása mellett zajlik, valamint a szükséges kiegészítők is a gyerkőcön vannak. Ilyen például a bukósisak vagy a kesztyűk és társai. 

Így pedig ha ne adj Isten bármilyen malőr is történne – kis eséllyel -, akkor sem biztos, hogy nagyobb a veszély, mint mondjuk egy fára mászás esetén. Amiről általában persze nem is tudunk, hiszen csínytevésként történik. Az udvarban való quadozást azért nehéz lenne eltitkolni.

A quadozás előnyei – éljen a felhőtlen gyermekkor!

A quadozást már egészen kicsi kortól, 3-4 évesen is el lehet kezdeni. Aki pedig egyszer megtapasztalja az élményt, felnőttként is ragaszkodni fog hozzá. Mondhatni örök gyerek marad. Ami pedig jó hír, hogy számos pozitív hozadéka és hatása van annak, ha valaki quadozásba fog. 

A gyerekeknek is javulnak a koordinációs készségei, megtanulják a vezetés és az irányváltás alapjait. Nem beszélve az örömről, amit a jármű vezetése okoz. Ami pedig a szülőknek is jó, hogy nem egész nap a szobában kuksol majd valamilyen virtuális világban a gyerkőc, hanem a szabadban érzi jól magát.

Melyik típus a legjobb? Így válasszunk!

Ahány quad, annyi márka, teljesítmény és teherbírás. Na meg persze a színek és a stílus. Ahogy az utakon, úgy ez esetben is az elektromos meghajtású járműveké a jövő. Ezeket pedig könnyen feltölthetjük otthon, és akár egy teljes napig vezethetőek. De az egyéb quadok, crossmotorok is tökéletes választást jelentenek.

A Szigetmotor csapata széles körű kínálattal és szakmai rálátással segít az ideális jármű kiválasztásában. Kizárólag jó minőségű járművek kerülnek ki a “garázsból”. A kész quadokat vagy motorokat pedig akár házhozszállítással, összeszerelve és beüzemelve is meg lehet rendelni. Ezt követően jön egy rövid betanítási szakasz, segítségnyújtás is a jármű használatát illetően. Majd végül – és közben – persze kérdéseinket is feltehetjük.

Szponzorált cikk

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com