Nincs kategorizálva

Egyre több a magyar e-könyv

Kondor Vilmos Budapest Noir, Baráth Katalin A fekete zongora és Trenka Csaba Gábor Egyenlítői Magyar Afrika – három magyar sikerkönyv, amelyek mostantól e-könyvként is megvásárolhatók az Agave kiadó hivatalos webshopjában. Így tableten, e-könyv olvasón, telefonon és bármilyen más digitális felületen lehet olvasni ezeket a regényeket – méghozzá bővített változatban.

Mindegyikhez különböző egyedi tartalmakat csatoltak, amik máshol nem fellelhetők, úgy mint: térképek, vázlatok, fotók, recenziók stb. Emellett a szerzők több novellát is hozzáadtak könyveikhez – ezek közül néhány ilyen formában jelenik meg először.

Mindezen újításokkal az Agave Könyvek azt szeretné elérni, hogy azokkal is sikerüljön megismertetni és megszerettetni az ekönyveket, akik eddig kételkedtek a technológiában. A szerzők arra kérik a vásárlókat, hogy ne töltsék fel az internetre a regényeket, hiszen ezzel nekik és a kiadónak is kárt okoznak. Utóbbi pedig szeretne minél több hasonló kiadvánnyal jelentkezni, így nyitottak a véleményekre a fenti megjelenésekkel kapcsolatban. Az ekönyvek természetesen laptopon és számítógépen is olvashatók a megfelelő programok használatával. A letöltött csomag epub és prc formátumban is tartalmazza a regényeket. A kiadó reméli, így tovább tudják népszerűsíteni a rohamosan terjedő ekönyvek olvasását. Amennyiben ezek a kiadványok sikeresek lesznek, hasonló, extra tartalmakkal ellátott megjelenésekre lehet számítani a jövőben.

Címkék

Polgári Lilla

Jelenleg elsős kommédiás mesterszakos hallgatóként az ELTE padjait koptatom. Két szenvedélyem van: a filmek és az írás, így e kettő kombinációjából indultam el az újságírói, de különösképpen a kritikusi pálya felé. Nem lehet elég korán kezdeni: családi beszámolók szerint 4 évesen a Schindler listáját néztem újra és újra, akkor még szerény (ám mai napig őrzött) VHS-gyűjteményünk egyikén. Ma már a sorozatok is jelentős szerepet töltenek be (izé, sok időt vesznek el); sok esetben vészesen függő lettem.

Filmek: vegyesen. Igyekszem bepótolni a klasszikusokat, bár ahogy haladok, kezdek rájönni, hogy arra egy élet is kevés. Legközelebb talán Tim Burton „korai” filmjei (a Nagy hallal bezárólag) állnak, valamint mindenféle kifordított mese (A herceg menyasszonya, Csillagpor, Leharcolt oroszlánok). A 3D-t nem szívelem, viszont általa a nagy vásznon tekinthetek meg filmeket, amik anno kimaradtak (Toy Story 1-2., Titanic, idén Jurassic Park). Mert minden moziban az igazi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!