Nincs kategorizálva

Elkészült a Move On – íme az internetes premier

Meglehetősen egyedi kezdeményezésben volt részünk az utóbbi időben: a Telekom nyolc országban forgatta Move On című interaktív roead movieját, Asger Leth rendezésében, melyhez mindenki hozzáadhatott egy keveset. Az ötleteket, helyszíneket, és szereplőket (természetesen a főszereplő, Mads Mikkelsen kivételével) egyaránt a lelkes netezők pályázataitól várták, és a legjobbak alapján készítették el az egyes epizódokat.

A nyolc ország egyike Magyarország volt. Esetünkben egy falusi esküvő szolgáltatta a környezetet, az epizódban elhangzó vicctől kezdve, a pohárköszöntőn át egészen a lakodalmi zenekarig minden az önkéntes filmírók ötleteléseiből kelt életre.

Most pedig végre befejeződtek az utómunkálatok is, minden idők talán legnagyobb stábja most már kényelmesen hátradőlhet, és élvezheti munkája gyümölcsét, ráadásul otthon, mindenki a saját képernyője előtt. Az új cél ugyanis az eddigi legnagyobb premier megvalósítása, hiszen interneten megtekinthető a Move On mind a nyolc epizódja.

Az alkotók még egyszer köszönik minden pályázónak a rengeteg hasznos és kiváló ötletet, mi pedig így próbálunk hozzájárulni a gigantikusra tervezett premier sikeréhez, jó szórakozást, a Ti filmetekhez:

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés