Nincs kategorizálva

Emelt fővel távozik az Alkonyat a mozikból

All-of-the-Cullens-twilight-series-7420069-600-453Több rajongó váltott jegyet az Alkonyat – Hajnalhasadás II. részre, mint az előző Twilight saga epizódra.

Az Alkonyat  Hajnalhasadás II. rész az ide év második legjobb nyitása nézőszámok tekintetében. Az utolsó Twilight-filmre 28 224 néző váltott jegyet, így a film mindössze csak 600 nézővel maradt le A sötét lovag – Felemelkedés 28 845-ös nézőszámától. A Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner főszereplésével készült romantikus vámpírtörténetre, – ami az Alkonyat  Hajnalhasadás I. rész (24 765 néző) nyitónapi eredményét is megelőzte – több mint 6 ezren váltottak jegyet elővételben országszerte, hogy 10 vidéki, és 6 moziban 0 óra 1 perckor az elsők között nézzék meg az Alkonyat-sorozat befejező részét. A négy filmet (Alkonyat, Alkonyat  Újhold, Alkonyat – Napfogyatkozás, Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész) az elmúlt négy évben 925 392-en látták hazánkban, ami 1 005 268 000 Ft bevételt jelentett. A 44 moziban levetítésre kerülő látványos utolsó Alkonyat – filmet egy nappal az amerikai bemutató előtt láthatták a magyar mozinézők.
A rajongók 4 évet vártak arra, hogy a természetfeletti képességekkel rendelkező vámpírok és vérfarkasok történetének befejező részét megnézhessék. A Stephenie Meyer bestselleréből készült film 2008 óta egyre nagyobb rajongótábort vonzott minden korosztályból, a hihetetlenül sikeres franchise világszerte már a 2,506 milliárd dolláros bevételt is megközelítette. A édesapjával élő tini lány és az örökké fiatal vámpír szerelmi történetének nemzetközi, és hazai sikere töretlen.
Már forgatják Stephenie Meyer következő regényének filmes adaptációját: A burok című izgalmas sci-fi várhatóan 2013 tavaszán kerül bemutatásra, a Gattaca és a Lopott idő című filmeket jegyző Andrew Niccol rendezésében, Diane Kruger, Saoirse Ronan, William Hurt, és Max Irons főszereplésével.

PRO Video Film & Distribution

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com