Nincs kategorizálva

Ez már biztos: Joss Whedon rendezi az Avengers második részét

A rajongók, akiket például a Firefly-sorozattal szerzett magának, biztosan borzasztóan örülnek a hírnek: Joss Whedon aláírta a szerződést a Disney stúdióval a Bosszúállók második részére.

Ezek szerint a sokáig nemigen elismert forgatókönyvíró-rendezőnek sikerült berobbannia: most már a kegyeit keresik… Sokáig udvarolt a stúdió Joss Whedonnak, aki a Comic-Conon még azt nyilatkozta, hogy gondolkodik, vállalja-e, de úgy látszik, a hatalmas pénzügyi siker eltökéltté tette a Disney-t, hogy megszerzi a második rész számára is az „aranytojást tojó tyúkot”. Whedon fogja tehát írni és rendezni a második részt – amely 2014-ben vagy 2015-ben kerülhet majd a mozikba – sőt, egy tévésorozatot is a kezei közé kaphat, amely a Marvel-univerzumban játszódik majd.

A döntést mindenképp csak üdvözölni lehet – és kíváncsian várjuk, mit tesz le az asztalra Joss Whedon, ha szabad kezet kap, és nem néznek gyanakodva mindent, amit csinál… Egyszer pedig talán a rajongók imái is meghallgatásra találnak, és a Firefly is kaphat folytatást.

Pásztor Balázs

Pásztor Balázs

Pásztor Balázs újságíró, szerkesztő, tanár, édesapa. A kamera túloldalán is előfordul – ismeretterjesztő és dokumentumfilmek készítésébe kóstolt bele. Az okos és többrétegű filmeket kedveli, de a humor is fontos számára – a filmekben és az életben is.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés