Nincs kategorizálva

Fekete mise játékkal, pólót nyerhettek

Johnny Depp: Fekete mise

Johnny Depp: Fekete miseJátsszatok velünk a Johnny Depp főszereplésével készült Fekete mise c. film kapcsán és nyerjétek meg a 2 db Fekete mise póló egyikét. 

A Scott Cooper (A harag tüze, Őrült szív) írta és rendezte Fekete mise lehetőséget adott Deppnek, hogy ismét egy komoly és drámai szerepben mutassa meg magát. Ahogyan az Oscar esélyeket latolgató írásunkban is megjegyeztük, Depp ebben a filmben igazán kitett magáért, ezért sokan biztos befutóként emlegetik, érdekesség, hogy ez lenne a negyedik jelölése az Akadémiától (A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka, Én, Pán Péter, Sweeney Todd).

A film igaz történeten alapul. Az FBI több mint egy évtizeden át – egészen 2011-es elfogásáig – vadászott Boston gengszterfőnökére, James „Whitey” Bulgerre, akit csak Osama Bin Laden előzött meg a legveszélyesebb bűnözők kőrözési listáján. A sors furcsa fintora, hogy Bulger sohasem emelkedhetett volna ilyen magasra, ha nem segíti és támogatja az FBI. A Fekete mise annak a szövetségnek a történetét meséli el, amely a kegyetlen gengszter, Whitey Bulger és a feltörekvő FBI-ügynök, John Connolly között köttetett, és amelyet kihasználva Bulger gyakorlatilag az FBI jóváhagyásával követhette el gaztetteit.

Miközben Connolly a New York-i maffia megzabolázásával egyre magasabbra emelkedett az FBI ranglétráján, Whitey másfajta módon szerzett magának hírnevet. Kegyetlensége hírhedtté tette a bostoni alvilágban, és végül ő lett az egyik helyi banda rettegett főnöke, akit sokan csodáltak, és egyfajta Robin Hoodnak láttak.

A film november 12-én került a hazai mozikba. Depp mellett pedig olyan színészeket vonultat fel, mint Benedict Cumberbatch, Sienna Miller, Dakota Johnson, Juno Temple, Joel Edgerton, Kevin Bacon és Adam Scott. Alább pedig a film szinkronos előzetese.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük! Játsszatok velünk legközelebb is!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.