Nincs kategorizálva

Folytatás készül a Bosszúállókhoz

Folytatás készül minden idők legnagyobb észak-amerikai premierbevételét elkönyvelő Bosszúállók című képregényfilmhez – jelentette be kedden Robert Iger, a Disney filmstúdió főnöke.

A Bosszúállók 2. a már korábban beharangozott Vasember, Thor és Amerika kapitány folytatásai után kerülhet a mozikba – idézte a The Hollywood Reporter online kiadása a stúdiófőnököt.

A Vasember harmadik részének bemutatóját és a Thor második részét már 2013-ban láthatja a közönség, az Amerika kapitány: Az első bosszúálló új epizódja pedig 2014-re készül el. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a Bosszúállók folytatása pontosan mikorra várható.

Iger a Disney első negyedévi eredményeit tárgyaló telefonkonferenciáján közölte, hogy a Bosszúállókra az észak-amerikai premierhétvégén 207,1 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, a világszerte megkezdett forgalmazással együtt pedig a film globális bevétele már meghaladta a 702 millió dollárt.

A nagy sikerre való tekintettel a Disney filmes témaparkjaiban már nekiláttak a Bosszúállókkal kapcsolatos látványosságok megépítésének – írta a THR.com.

A Bosszúállók a Marvel képregényhőseit – köztük a Vasembert, a Fekete Özvegyet, Thort és Hulkot – toborozza össze a világ megmentésére. A film sztárszereposztásában mások mellett Robert Downey jr. és Scarlett Johansson is feltűnik.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés