Nincs kategorizálva

Folytatás készül Ang Lee Oscar-díjas filmjéhez

Tigris és sárkány

tigris-es-sarkany-5A hírek szerint májusban kezdik el forgatni a 2000-ben készült Tigris és Sárkány folytatását.

A történet Wang Du Lu Ezüst váza, Vas lovag című könyvén alapszik, ami az ötödik a Daru-Vas Pentalógiában. A sztori Yu Shu Lien életét követi (Michelle Yeoh játszotta a filmben), de jelenleg még nincs információnk arról, hogy ő vagy bárki más az eredeti filmből visszatér-e a folytatásban.

A filmet a Weinstein Company gyártja, a forgatókönyvíró szerepére John Fuscot (A tűz óceánja, A tiltott királyság) győzték meg, a rendező pedig valószínűleg a hongkongi származású Ronny Yu lesz (A küzdelem útja, A hetedik mennyország). Fusco továbbá reméli, hogy Wo Ping Yuen koreográfus a folytatásban is segíti a munkálatokat.

Avatar

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés