Hírek Nincs kategorizálva

Ha egyszer eljön a vég…

this-is-the-end… az a filmsztárokra is ugyanúgy lesújt, mint a többi egyszerű halandóra.

This is the End – Evan Goldberg és Seth Rogen beszédes című filmjében Rogen és sokan mások (James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride és Craig Robinson) önmagukat alakítják, akik egy poszt-apokaliptikus világban próbálnak helytállni. A komédiát várhatóan jövő nyáron nézhetjük meg – persze csak akkor, ha addig nem lesz megint világvége.

Az első előzetest (ami nyilván nem véletlenül jelent meg most az interneten) itt tekinthetitek meg:

Polgári Lilla

Jelenleg elsős kommédiás mesterszakos hallgatóként az ELTE padjait koptatom. Két szenvedélyem van: a filmek és az írás, így e kettő kombinációjából indultam el az újságírói, de különösképpen a kritikusi pálya felé. Nem lehet elég korán kezdeni: családi beszámolók szerint 4 évesen a Schindler listáját néztem újra és újra, akkor még szerény (ám mai napig őrzött) VHS-gyűjteményünk egyikén. Ma már a sorozatok is jelentős szerepet töltenek be (izé, sok időt vesznek el); sok esetben vészesen függő lettem.

Filmek: vegyesen. Igyekszem bepótolni a klasszikusokat, bár ahogy haladok, kezdek rájönni, hogy arra egy élet is kevés. Legközelebb talán Tim Burton „korai” filmjei (a Nagy hallal bezárólag) állnak, valamint mindenféle kifordított mese (A herceg menyasszonya, Csillagpor, Leharcolt oroszlánok). A 3D-t nem szívelem, viszont általa a nagy vásznon tekinthetek meg filmeket, amik anno kimaradtak (Toy Story 1-2., Titanic, idén Jurassic Park). Mert minden moziban az igazi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com