Nincs kategorizálva

Harrison Ford újra Han Solo bőrébe bújhat

han soloA Star Wars hetedik epizódjának bejelentése óta minden apró, szereplőket vagy cselekményt érintő pletyka komoly beszédtémának számít. Íme egy újabb füles, amelyet a Latino Review közölt a mai nap folyamán: Harrison Ford ismét eljátszhatja Han Solót a legújabb Csillagok háborúja-epizódban.

A Latino Review nem a komolytalan pletykákról híres, így nagy esélye van annak, hogy a Disney valóban nyélbe üt egy szerződést a hetven éves színésszel. Harrison Ford tavaly nyitott volt a folytatásra (ahogy a Luke Skywalkert játszó Mark Hamill és a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher is), s most úgy látszik, a készítők is viszonozzák az érdeklődést. A Michael Arndt által írt forgatókönyv jelenleg még nincs kész, viszont ahhoz, hogy véglegesítsék, biztosra kell menniük a visszatérő színészeket illetően. A hír pedig arról árulkodik, hogy A jedi visszatér után játszódó epizódba visszahozzák a Millennium Falcon kapitányát.

A klasszikus trilógia óta megöregedett színész szerepeltetése azt jelentheti, hogy a J.J. Abrams által rendezett film több mint harminc évvel a hatodik epizód után játszódik (vagy a színész éveinek megfelelő idő elteltével, vagy több esztendő távlatából visszaemlékezéssel), de a mai technika ezt megcáfolhatja.

Harrison Ford addig sem ül ölbe tett kézzel várva klasszikus szerepeinek visszatérését: több filmben is láthatjuk a közeljövőben, például a 42 című, Jackie Robinon életéről szóló baseballos filmben, A Paranoia című thrillerben, illetve az Ender’s Game adaptációjában.

Avatar

Szűcs Tamás

Szűcs Tamás a Corvinus Egyetemen végzett kommunikáció szakot és az ELTE-n filmelmélet és -történet szakot. Korábban a Filmtekercs hírrovatának vezetője volt, jelenleg kommunikációs tanácsadó egy PR ügynökségnél. Specializációja Hollywood, a közel-keleti filmek, az amerikai talk showk és sitcomok.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya