Nincs kategorizálva

Hiánypótló könyv jelenik meg hamarosan Jean-Luc Godard-ról

A Francia Új Hullám Kiadó gondozásában 2012. december 3-án lát napvilágot a JLG/JLG – Jean-Luc Godard dicsérete, avagy a filmművészet önfelszámolása című kötet, mely a kiadó Szerzőifilmes Könyvtár névre hallgató sorozatának harmadik darabja.

A kötet különlegessége, hogy úttörő módon vállalkozik a méltán híres francia rendező életművének felvázolására, illetve a fontosabb filmek kiemelésével slots online australia egy olyan pályakép bemutatására, mely több szempontból is páratlannak nevezhető a XX. századi filmművészetben. Az 542 oldalas tanumánygyűjteményben kizárólag magyar szerzők értekezései olvashatók, továbbá függelékképpen egy igen részletes filmográfia, magyar nyelvű bibliográfia, illetve kihajtható mellékletként egy különleges gondolatkísérlet (a Godard-filmek „családfája”) is helyet kapott a kötetben.

A kötet 2012. december 4-ig kedvezményesen előrendelhető a kiadónál, sőt most még együtt, az eddigi teljes Szerzőifilmes Könyvtár-sorozat kedvezményes megvásárlására is alkalom nyílik 2012. december 31-ig. Ezzel kapcsolatos információk a kiadó honlapján (www.fuhkiado.hu), a tervezett könyvbemutatók helyszínei és időpontjai pedig az alábbi (kattintással nagyítható) képen olvashatók.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés