Nincs kategorizálva

Home office és kapcsolódó szabályozások, avagy hogyan feleljünk meg az előírásoknak?

A home office népszerű műfajjá nőtte ki magát, elsősorban a világszerte tomboló Covid-19 okozta helyzetnek köszönhetően, de sokak számára nyilvánvalóvá vált, hogy megvannak ennek a kifejezett előnyei.

A változó helyzet alkalmazkodást kíván

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Ez pedig egyenesen maga után vonta, hogy jelentősen nőtt a részben vagy egészben home office-ban maradó munkavállalók száma. Erre a munkaformára azonban eltérő szabályozás vonatkozik, de szerencsére ennek is könnyen megfelelhetünk az eKRS home office szabályzatának segítségével.

Ismerjük meg az eKRS rendszerét!

Az eKRS egy online jogi ügyintéző rendszer a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatásában, amelyen keresztül kedvező áron, az interneten keresztül, teljesen rugalmasan intézhetünk számos jogi ügyet, amelyre eddig kizárólag személyes ügyvédi konzultáción keresztül nyílt lehetőségünk. 

Kilenc különböző területből választhatunk, ezek kapcsolódnak részben céggel, valamint munkavállalással összefüggő ügyletekhez, de ingatlanokkal, kölcsönökkel, sőt, magánszemélyi rendelkezésekkel is foglalkozhatunk a felületen keresztül.

Nagyon fontos, hogy az itt elkészült dokumentumok mindenben megfelelnek a törvényi és jogszabályi követelményeknek, ezért a szerződő felekre éppúgy érvényesek, mintha személyesen, jogász jelenlétében köttettek volna.

Mivel nagyrészt automatizált folyamatokról van szó, ezért olyan kedvező árak állnak rendelkezésünkre, amelyekre egyébként nem lenne lehetőség, ráadásul teljesen a saját időnkhöz igazíthatjuk az ügyintézés folyamatát, ami felbecsülhetetlen előnyt jelent a mai világban.

Miért fontos a home office szabályzat?

Akár csupán átmeneti időszakra, akár kombinált megoldás keretében, akár végérvényesen biztosítjuk egyes munkavállalók számára a munkát abban a formában, hogy az az otthon kényelméből is elvégezhető legyen, fontos tisztában lennünk azzal, hogy ebben az esetben is megfelelő szabályzásra lesz szükség. 

Ezt segíti a letölthető home office szabályzat, ami minden olyan dokumentumot tartalmaz, amire ebben a helyzetben szükség lehet.

Mit tartalmaz az eKRS home office csomagja?

Egyrészt az erre a típusú munkavégzésre vonatkozó munkajogi szabályok, valamint ellenőrzési, nyilvántartási és adatvédelmi keretek is meghatározásra kerülnek a dokumentumok által, így mind a munkáltató, mind a dolgozó számára teljesen egyértelmű helyzetet teremtenek.

Másrészt mind a juttatások, mind a költségek szabályozásra kerülnek, mindez természetesen gyors és rugalmas ügyintézés keretében, akár teljesen személyes jelenlét nélkül, fix, kiszámítható és kedvező ár mellett, miközben a tanácsadás maximálisan megoldásközpontú és gyakorlatias lesz.

A jogi ügyintézés tehát éppoly kedvező, mint maga a home office-ban való munkavégzés, amely ezen a módon teljesen szabályszerűen, valamint minden részletre kitérve valósulhat meg.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés