Nincs kategorizálva

Hugh Jackman és Anne Hathaway dalra fakad

Igazi zenei csemegét kínál Tom Hooper (A király beszéde) legújabb Nyomorultak feldolgozása. A számos adaptációt megélt Victor Hugo klasszikus ezúttal a világ színpadain folyamatosan óriási sikerrel futó musical filmváltozata lesz, melyben Valjean szerepében Hugh Jackman látható majd.

Tom Hooper Nyomorultakja igazi old-school látványosságnak ígérkezik: óriás melódiák, feszült dráma, románc. A film kedvéért a zeneszerző, Claude-Michel Schönberg még egy plusz dalt is írt Hugh Jackman számára, aki gyakorlott musicalénekes. Javert szerepében a szintén zenész Russel Crowe-t láthatják a nézők, Cosette-ként Amanda Seyfried, Fantine-ként pedig Anna Hathaway fog dalra fakadni. Kiváncsian várjuk a filmet, melyben a színészek állítólag a musicalfilmes gyakorlattól eltérően a forgatáson élőben éneklik fel dalaikat. (forrás: www.totalfilm.com)

A film 2013 januárjában kerül mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya