Nincs kategorizálva

Hugh Jackman és Anne Hathaway dalra fakad

Igazi zenei csemegét kínál Tom Hooper (A király beszéde) legújabb Nyomorultak feldolgozása. A számos adaptációt megélt Victor Hugo klasszikus ezúttal a világ színpadain folyamatosan óriási sikerrel futó musical filmváltozata lesz, melyben Valjean szerepében Hugh Jackman látható majd.

Tom Hooper Nyomorultakja igazi old-school látványosságnak ígérkezik: óriás melódiák, feszült dráma, románc. A film kedvéért a zeneszerző, Claude-Michel Schönberg még egy plusz dalt is írt Hugh Jackman számára, aki gyakorlott musicalénekes. Javert szerepében a szintén zenész Russel Crowe-t láthatják a nézők, Cosette-ként Amanda Seyfried, Fantine-ként pedig Anna Hathaway fog dalra fakadni. Kiváncsian várjuk a filmet, melyben a színészek állítólag a musicalfilmes gyakorlattól eltérően a forgatáson élőben éneklik fel dalaikat. (forrás: www.totalfilm.com)

A film 2013 januárjában kerül mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!