Magazin Nincs kategorizálva

Így olvastok ti – legolvasottabb cikkeink 2012-ben

dallas3Minden bizonnyal a 2012-es év volt portálunk legsikeresebb éve. Nemcsak a cikkíróversenyünk és a fotópályázatunk volt népszerű, hanem – és ugye ez a lényeg – cikkeinket is sokat és sokan olvastátok. Összeszedjük nektek, mit szerettetek idén a legjobban.

Listánk 10. helyén végzett egyik tavalyi kedvencünk, a Felhőatlasz zenéje. 2012-ben vezettük be “Tízből tíz” című toplista-sorozatunkat, amelyben ismert filmesek életművéből válogatunk. Tim Burton toplistánk a tavalyi év 9. legolvasottabb anyaga volt. Majdnem egy éves a Dexter sorozatról írt cikkünk, ez a 8. helyen zárt. Tavaly ősszel jelentette be a Disney, hogy megvásárolja a Star Wars történet folytatásának megfilmesítési jogát. A hír, amelyet elsőre áprilisi tréfának hittünk, hamar biztossá vált, s tavalyi cikkeink 7. legolvasottabbja lett.

disney_lucasfilm_480px

Az idei év botránykönyve a forgatókönyvíró Breat Easton Ellis trilógiájának első darabja. Hamupipőke és a szadista herceg címmel írt kritikánk A szürke ötven árnyalatáról a 6. legnépszerűbb cikk lett. Csingiling – A szárnyak titka címmel jelent meg az a film, amely Pán Péter spin offjaként végre moziba is került. Erről szóló kritikánk a 5. helyen zárt. Filmet rendez Ryan Gosling – adtuk a hírt szeptember elején, és a How to Catch a Monster című fantasy-thrillert 2014-ben jut el a vászonig. Ez lett 4. legkeresettebb írásunk.

LOL

Valóban igaz lehet a mondás: Sophie Marceua-val minden eladható. A gyengére sikerült LOL – Zűrös kamaszok ugyan nem jó film, róla írt kritikánknál azonban csak két cikket olvastak többen. Például arról a százas listáról írt beszámolónkat, amelyet a tavaly sajnálatos módon celebbé vált Puzsér Róbert állított össze, ez lett a 2. helyezett. A 2012-es évben viszont legtöbben az újrainduló Dallasra voltak kíváncsiak. Augusztus végén írtuk meg az első évadról szóló cikkünket az azóta sajnos elhunyt Larry Hagman és filmbéli familiája kálváriájáról.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com