Nincs kategorizálva

Íme a Star Trek 2 szinopszisa!

J.J. Abramsnek nagyon jól megy a titoktartás, különösen ha egy közelgő film sztorijáról van szó. Csak akkor szivároghat ki valami, ha ő úgy akarja. A Star Trek Into Darkness kapcsán kifejezetten sokáig tartotta a száját – tudtuk meg a Collider.com-tól.

Mivel az első trailer mellett a film első kilenc perce is hamarosan a nyilvánosság elé kerül (A Hobbit előtt fogják vetíteni, legalábbis Amerikában), ezért ideje volt megtudni, hogy miről is fog szólni a következő Star Trek.

Amikor az Enterprise-t hazahívják, szembetalálkoznak a rettegés és rémület megállíthatatlan erejével, aminek forrása saját szervezetüktől ered: valaki felrobbantja a hajót és vele együtt mindent, amit az képviselt, válságba taszítva ezzel világunkat.

Kirk kapitánynak egy személyes ügyet is le kell zárnia, ezért embervadászatra indul egy háborús zónába tartozó világba, hogy még idejében megakadályozza egy tömegpusztító fegyver bevetését. Miközben hőseink az élet és halál sakkjátszmájába keverednek, a szeretet is megmérettetik, barátságok hullanak szét, és Kirknek is áldozatokat kell hoznia egyetlen családjáért: a legénységéért.

A film Amerikában 3D-ben és IMAX 3D-ben startol jövő év május 17-én olyan sztárokkal, mint Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg, Alice Eve, Peter Weller, Noel Clarke, és Benedict Cumberbatch.

Az alábbi kép a forgatáson készült:

Avatar

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya