Nincs kategorizálva

Interneten megnézhető filmekhez nyújt támogatást a Médiatanács

Húszmillió forintos éves keretösszeggel új pályázatot hirdetett internetes tartalomszolgáltatók számára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. Az első forduló már lezárult: a Halasmédia Non-profit Kft. másfél millió forintot nyert kisfilmje forgatásához – közölte a hatóság Szóvivői irodája csütörtökön machine a sous en ligne az MTI-vel.

Mint írták: a Halasmédia Thorma Jánosról, a nagybányai festőiskola alapítójáról készít filmet.

Az NMHH közleményéből kiderül, hogy a Magyar Média Mecenatúra keretében, Neumann János néven meghirdetett pályázat fordulóira minden hónap első csütörtökéig lehet jelentkezni.

„A szakma által egyöntetűen üdvözölt Magyar Média Mecenatúra program eddig mintegy 70 alkotót részesített támogatásban. A nyertes pályázók között van többek között Rófusz Ferenc Kossuth- és Oscar-díjas animációs rendező, Kocsis Tibor, az Új Eldorádó című nagysikerű dokumentumfilm alkotója és Gyarmathy Lívia Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező is” – olvasható a közleményben.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés