Nincs kategorizálva

Jennifer Aniston azelőtt telemarketinges volt

magicmike3Channing Tatum ma sem szégyelli, hogy egy időben a napi betevőt férfi vetközőshow-kkal kereste meg. A kilencvenes évek végén, alig 19 évesen az egyik floridai sztriptíz klubban őrjítette meg estéről-estére a hölgyeket, bár akkoriban még a Chan Crawford néven ismerte őt mindenki. A Magic Mike-ban és a Magic Mike XXL-ben mutatta meg, hogy mi mindennel járt a vetkőző karrierje.

A telemarketinges munka sokak szemében az egyik leggyűlöltebb állás. Azonban a kötetlensége miatt ideális választás azoknak, akik színészválogatásokra járnak. Jól tudta ezt Jennifer Aniston és Johnny Depp is, akik maguk is belekóstoltak ebbe a szakmába. Kettejük közül Deppnek volt a nehezebb dolga. Neki töltőtoll vásárlására kellett rábeszélnie a telefonvégre kapott embereket.

A gyorséttermek világa szippantotta magához a pályakezdő Rachel McAdams-t. Három éven keresztül állt a McDonald’s pultjánál a sorsfordító hollywoodi hívásra várva. Saját bevallása szerint sosem volt igazán jó munkaerő, és egyszer még a narancslékészítő automatát is sikerült összetörnie. Hozzá hasonlóan korábban Jennifer Hudsonnak is a hamburgerek körül forgott az élete. A Dreamgirls énekes sztárja sokáig az egyik chicagói Burger King nappali műszakában húzta az igát.

Igazi álláshalmozó volt viszont Michael Fassbender. Mielőtt a 300-ban az egész világ megcsodálta a kidolgozott testét, dolgozott baptista templomban ministránsként, besegített az angol királyi postának piackutatóként, és London több kocsmájában is állta a nagyivók rohamát csaposként.

Azonban mindannyiuk közül Jon Hamm szerezte meg a legszürreálisabb állást. Hosszú időn keresztül pornófilmesekkel dolgozott, és az ő feladata volt a helyszínek be- és átrendezése egy-egy jelenet felvétele előtt. Ezzel naponta megkeresett pár száz dollárt, és még különösebben el sem fáradt a munkában, ami fontos volt, hogy a meghallgatásokra kipihentem érkezzen.

A chippendale fiúból filmsztárrá lett Channing Tatumot A sereg nem engedben láthatják október 23-án 21:40-től, a hamburgerekkel pályát kezdő Jennifer Hudsont pedig a Dreamgirls sztárjaként tekinthetik meg október 25-én 17:40-től a Viacom filmcsatornáján, a Paramount Channelen.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com