Nincs kategorizálva

John Williams írja a következő Star Wars filmzenéjét is?

John_WilliamsA 81 éves komponista, John Williams neve összeforrt a Star Wars-szal, J.J. Abrams azonban mindig Michael Giacchinóval dolgozik. Ki lesz így a zeneszerző? – kérdi a Vulture.

Kevés zeneszerző tudta az megcsinálni, amit John Williams. Néhány eldugott afrikai falut vagy az Amazonast leszámítva nem sok hely van a világon, ahol a birodalmi induló néhány hangja után ne vágná rá valaki, ez a Csillagok háborúja.

„Sem én, sem George, sem senki, aki részt vett a munkában, nem gondoltuk, hogy ilyen messzire jut majd ez a dolog. Hogy néhány év múlva sorozat lesz belőle, és vissza kell hoznom a főtémát. Aztán jött a következő trilógia – most meg azt halljuk, hogy 2015-2016-ban új filmek jönnek. Remélem, megélem, hogy ismét George-dzsal dolgozhassak.”

S bár minden tiszteletünk az Upért Oscar-díjat is nyert Giacchinóé, de azért bízunk benne, hogy az alkotók ismét Williams mellett döntenek.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés