Nincs kategorizálva

Johnny Depp és Duncan Jones közös filmre szerződnek?

Duncan-JonesA Hollywood Reporter legfrissebb információi szerint Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezheti a korábban Sam Raimi kapcsán emlegetett Warcraft-filmet, melynek egyik főszerepét Johnny Depp kaphatja meg.

A Warcraft-univerzum videojátékos körökben igazi etalonnak számít, ami játékosok millióit csábította magához eddigi szűk 20 éves pályafutása alatt. Az elsősorban kis költségvetésű bravúrjairól ismert Duncan Jones saját bevallása szerint is megszállottja a videojátékoknak, így igazán nagy megtiszteltetésnek vehette, amikor az Óz, a hatalmas miatt távozó Sam Raimi helyére őt kérték fel a rendezői székbe. Twitter üzenetében nem erősítette meg ugyan 100%-osan a felröppent hírt, de ködösítve azért reagált rá, méghozzá azzal, hogy „itt az ideje végre egy JÓ játékadaptációt készíteni”.

A 2015-re tervezett film becsült költségvetése egyébként közel 100 millió dollár, mely egyrészt azt jelenti, hogy Duncan Jones végre megmutathatja, mire képes, ha kellő tőke áll rendelkezésére, másrészt pedig ennek fényében nem csoda, hogy szinte azonnal egy világsztár, méghozzá Johnny Depp neve bukkant fel lehetséges főszereplőként. Erre a pletykára azonban egyelőre semmiféle megerősítés nem érkezett – még egy fentihez hasonló Twitter bejegyzés sem –, így kéretik mindezt erős fenntartásokkal kezelni.

Hancsók Barnabás

Hancsók Barnabás

Hancsók Barnabás 2010 óta ír cikkeket a Filmtekercsnek, volt rovatvezető és olvasószerkesztő. Specializációja az adaptáció, a sci-fi, a vígjáték és a társadalmi dráma, szívesen ír szerzői, bűnügyi és dokumentumfilmekről is.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya