Nincs kategorizálva

Julianne Moore szerepel a Carrie felújításában

Julianne Moore is szerepel az 1976-os horrorfilm, a Carrie felújításában.

A színésznő Margaret White szerepét kapta, egy természetfölötti képességekkel rendelkező tinédzser lány anyjáét – értesült a BBC online hírszolgáltató.

A címszerepet a 15 esztendős Chloe Grace Moretz játssza, aki a minap annyit árult el a filmről, hogy nem a hetvenes évekbeli sztorit másolták, hanem egy aktualizált történetet forgatnak.

Moretz „sötétnek, de izgalmasnak” festette le a produkciót, és a Fekete hattyúhoz hasonlította, amelyben Natalie Portmant láthatta a közönség.

Az eredeti Carrie-film Stephen King azonos című regénye nyomán született. Sissy Spacek a lány, Piper Laurie pedig az anya szerepében kapott Oscar-jelölést. A felújítást Kimberly Peirce (A fiúk nem sírnak) rendezi.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya