Nincs kategorizálva

Karaokéval melegítettek A nyomorultak sztárjai

Amanda Seyfriednek és Russell Crowe-nak köszönhető, hogy gyorsan összecsiszolódott A nyomorultak szereplőgárdája. Crowe ugyanis közvetlenül a forgatás kezdete előtt karaoke-pénteket rendezett, ahol Amanda olyan show-t adott elő, hogy mindenki azonnal feloldódott.

A Mamma Miával befutott énekesnő, aki most ünnepli 27. születésnapját, a Muppet Show Brekijének öltözve adta elő Eminem Lose Yourself című számát. „Mind egy kicsit idegesek voltunk, egyik lábunkról a másikra álltunk, de amikor Amanda elkezdett reppelni, megtört a jég – meséli Anne Hathaway, A nyomorultak női főszereplője. – Olyan bájos és vicces volt, és olyan csodálatos a hangja, hogy mind bekapcsolódtunk, és beindult a buli. Aztán amikor hétfőn elkezdtünk forgatni, mindenki teljesen laza volt. Nem kértünk folyton bocsánatot, ha valamit elrontottunk, mert éreztük, hogy egyazon társulathoz tartozunk, és nincs mit szégyellnünk egymás előtt.”

Amanda Seyfried Cosette-et, a Hathaway által alakított Fantine lányát játssza A nyomorultakban.

Anne Hathaway egyébként több áldozatot is hozott a film érdekében. Ezek közül a hajvágás jobban megviselte, mint a koplalás. „Fizikailag is át kellett alakulnom, hogy hitelesen játszhassam a haldokló Fantine-t – meséli a színésznő. – Hetekig alig ettem valamit, ami a páromat is megviselte, mert a koplalás miatt gyakran voltam vele ingerült. Mégis ez volt az egyszerűbb része a dolognak, mert egy nő manapság ugyebár folyton diétázik, szóval nem volt benne semmi különös. De a hajnyírás! Az brutális volt, mert olyan végleges dolog: az egyik pillanatban még szép hosszú hajad van, aztán egyszercsak nyissz, és már nincs is. A látványát is nehezen szoktam meg, és fura volt, hogy sokáig a megszokott mozdulattal hátra akartam simítani a hajamat, de csak a levegőbe kaptam bele. Szóval nagyon fájt, de ezt kívánta meg a szerep: olyan áldozat volt, amelyet meg kellett hoznom a hitelesség érdekében.”

Remélhetőleg megérte a hajvágás és a drasztikus fogyókúra, és A nyomorultak tényleg jó film lesz – állítólag a filmipar már most tucatnyi Oscart jósol neki.

 

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com