Nincs kategorizálva

Készíts reklámszpotot a BuSho-nak!

A sikeresen lezajlott 2. életREklám rövidfilmversenyt követően máris itt a BuSho következő felhívása, melyet ezúttal a Sony Ericssonnal közösen hirdetnek meg. A felhívás célja, hogy a szeptemberi 6. BuSho fesztivál reklámspotját a nézők forgassák le a HD képminőségre alkalmas Sony Ericsson Vivaz telefonnal, amit a szervezők adnak a pályázóknak egy hétre. A legjobb 3 alkotó és a közönségdíjas hazaviheti a készüléket.

A BuSho rövidfilmfesztivál és a Sony Ericsson meghirdeti Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm fesztivál spot felhívását, amelynek célja, hogy a fesztivál 2010-es befutó- és reklámfilmjét az alkotók a Sony Ericsson Vivaz modelljével készítsék el. A készülék 3.2 colos, 360×640 képpont felbontású, 16:9 képarányú érintőkijelzővel rendelkezik, HD minőségű 720p videórögzítésre képes.

Az pályázók két tematikára küldhetik be terveiket június 10-ig, majd az előzsűri döntését követően 30 alkotónak 3 fordulóban lesz lehetősége, hogy megvalósítsa filmtervét a HD telefonnal. A filmeknek minimum 25 maximum 30 mp-eseknek kell lennie. A három tagú zsűri dönt arról, hogy mely 15 spot lesz az idei fesztivál 15 versenyfilm blokkjának a felvezetője illetve, hogy ki az a 3 alkotó, aki a verseny végén hazaviheti a készüléket.

A közönségszavazás online zajlik majd, és mind a 30 elkészült filmre lehet voksolni. A közönségszavazás nyertesének díja is egy Vivaz telefon. Egy alkotó maximum 3 filmtervvel nevezhet. A győztes filmek bemutatójával egybekötött hivatalos eredményhirdetés és díjkiosztó 2010. augusztus 31-én lesz a 6. Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál megnyitóján.

A két tematika, amikre várjuk az ötleteket a „SZÜNET UTÁN FILMSZÜRET” és a „KÉRSZ EGY RÖVIDET?”. Minden filmen szerepelnie kell az alábbi szövegnek narrációval vagy feliratban:

A kiválasztott filmek ezen kívül felkerülnek a 2010-es Best of BuSho dvd-re. Az esemény szervezője a Gombolyag Alapítvány és az LWp kommunikáció, támogatói pedig a Film.hu és az Asifa Hungary.

Részletes információNevezési lap

Avatar

BuSho Press

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya