Nincs kategorizálva

Kingsman-hét: A kulisszák mögött

Ejtőernyőzés, mutatványok, kiskutyák és amit akartok. A Kingsman: A titkos szolgálat készítői bepillantást engednek a színfalak mögé, hogy még türelmetlenebbül várhassuk a premier dátumát.

A Mark Millar képregénye nyomán készülő Kingsman: The Secret Service februárban kerül a mozikba, Matthew Vaughn (X-men: Az elsők, Ha/Ver, Csillagpor) rendezésében. A film a régi kémműfaj vad és vagány újragondolása Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine, valamint egy másik legenda, Mark Hamill közreműködésével.

A rendező egy premier előtti interjúban elárulta, hogy mi segíti a munkáját – csak a gyerekkori kedvencei foglalkoztatják. „Colin Firth meg én teljesen egyetértettünk ebben” – nyilatkozta Vaughn. – „Kiskorunkban lenyűgöztek minket a klasszikus kémfilmek és -tévésorozatok. Nekem máig Roger Moore az igazi Bond, de csak azért, mert vele láttam először a 007-est. Igazából bárki játssza Bondot, az nagyszerű. Még Woody Allen is. Ezért csináltam meg a saját változatomat – csak én az eleganciát poénokkal helyettesítettem.

A Collideren fedeztük fel az alábbi közel húsz perces videót, amelyben összefoglalót láthattok a kulisszák mögött történtekből, ezzel is ráhangolódva a közeli premierre.

A Kingsman: A titkos szolgálat február 12-én érkezik a magyar mozikba, ennek kapcsán tematikus hetet tartunk. Figyeljétek a ‪#‎kingsman7‬ címkét!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com