Nincs kategorizálva

Költöztetés bútorszereléssel és mosógép ki- és bekötéssel? (x)

https-__www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu_ - 2024 január - Cikk5

Egy költöztetés során elég sok feladat hárul a megbízóra is, nem csak a cégre, aki elvégzi a szállítási feladatokat. Rengeteg előkészülettel járhat, melyet jellemzően nem tudunk megspórolni. De mi lenne, ha egy részét kiszervezhetnénk? Már erre is van lehetőségünk!

A költöztetés első lépése: keressünk egy jó költöztetőt!

Ahhoz, hogy egy költöztetés gondtalan és gördülékeny legyen, szükségünk lesz egy megbízható, kellő rutinnal rendelkező partnerre. Egy olyan céget kell keresnünk, aki nemcsak elvégzi a feladatot, de garantálni is tudja, hogy közben biztonságban lesznek a vagyontárgyaink. És az sem mellékes, hogy amiben megállapodtunk, ahhoz tartják magukat.

Amikor költöztetőt keresünk, mindenképp írásban kérjünk árajánlatot! Aki már ezt az egyszerű kérést sem tudja teljesíteni, azzal nem érdemes szóba állni, mert át akar minket verni. Sajnos hallani sok olyan esetről, amikor nem volt írásos nyoma a megbeszélt árnak, így amikor felpakoltak a teherautóra, hirtelen megváltozott az ár, és csak akkor folytatták a szállítást és a lerakodást, amikor kifizették az eredeti ár többszörösét. Az ilyen esetek elkerülése érdekében soha se feledkezzünk meg az írásos árajánlatról! Ez mindkét felet védi.

A költöztetés második lépése: alapos tervezés!

Amikor megvan, hogy ki fog nekünk segíteni a költözésnél, akkor jöhet a tervezés. Az elpakolás dátumához viszonyítva érdemes előre beterveznünk minden előkészületet. Ha jóval előre megvan a terv, ha hetekkel korábban elkezdjük a becsomagolást, akkor elkerülhetjük a legnagyobb stresszforrását a költözésnek. Így nem fog minket nyomasztani az, hogy pár nap múlva jön a teherautó, és az egész házat még elő kell készítenünk.

Érdemes hetekkel korábban elkezdeni a nem használt holmikat elpakolni. Tervezzük meg, hogy minden nap akár csak 1 órát is erre szánunk, és így szépen fokozatosan el fog tűnni minden, mire begurul a teherautó a házunk elé.

Előre szerezzünk be kartondobozokat, ragasztószalagot és filcet is, amivel ráírjuk, hogy melyik dobozban mi van. Ha sok holmink van, akkor ez óriási segítség lesz a kipakolás során! Gondoskodjunk megfelelő térkitöltőkről (akár sok újságpapír is megteszi) és buborékfóliáról is a törékeny tárgyakhoz.

A legjobb, ha nem viszünk magunkkal mindent. Ez a legjobb alkalom arra, hogy egy rögtönzött lomtalanítást is végezzünk, és kidobáljuk azokat a cuccainkat, amikre már garantáltan nem lesz szükségünk.

Mi legyen a bútorszereléssel, a mosógép ki- és bekötéssel?

Ha mi magunk nem tudjuk megoldani, nincs rá időnk, nincs hozzá energiánk vagy épp kedvünk, akkor van lehetőség arra is, hogy kiszervezzük a bútorszerelést, a mosógép ki- és bekötését vagy a csillárok le- és felszerelését.

A Servitius és Partnerei költöztetés csapata például ilyenkor felárat sem számol fel, csak a rakodási percdíjat kell kifizetni érte. De náluk akár a bútorok becsomagolását is kérhetjük hasonló feltételek mellett.

Sok idős vagy épp beteg megbízónak óriási segítség ez. Ha mi is ebben a cipőben járunk, éljünk ezzel a lehetőséggel!

Szponzorált cikk

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com